кадри: Нова телевизия, Фейсбук/Бойко Борисов  Редактор: Не може да си само актьор,

...
кадри: Нова телевизия, Фейсбук/Бойко Борисов  Редактор: Не може да си само актьор,
Коментари Харесай

Павел Поппандов скастри Бойко Борисов: Да говори аргументирано и на разбираем български език

кадри: Нова телевизия, Фейсбук/Бойко Борисов  

Редактор: 

Не може да си единствено артист, това сподели звездата на българското кино Павел Поппандов в студиото на Нова телевизия, който гостува на утринния блок като участник в инициативния комитет на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Актьорът сподели също, че откакто е станал на 75 неотдавна, като всеки възрастен е станал по-придирчив, а единствено президентът дава отговор на неговата визия за общественик.

Поппандов описа, че преди време отправил покана за обществено събитие през ефира на Нова телевизия, на което поканил всички, които са загрижени за българската просвета, кино и спектакъл. Най-изненадващо на поканата откликнал президентът Румен Радев. По-късно артистът се срещнал и час и половина разговарял с президента.

Контактен, ерудиран, въздържан – с тези думи Поппандов разказа Румен Радев. Другите български политици, които артистът е подкрепял интензивно са Желю Желев и доктор Петър Дертлиев, показа той.

Павел Попандов посочи също, че се усеща горделив, когато президентът Радев показва страната ни пред непознати дипломати. Той непосредствено подлага на критика и някогашният министър председател Бойко Борисов, който е главният източник на офанзиви против президента, като в последно време непрекъснато го назовава „ деспот “.

„ Не става по този начин, би трябвало да приказваш аргументирано. И на понятен български език “, това именитият артист по повод водача на ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР